(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada davlat va jamiyatda ayollarning roli, ayollarning ijtimoiy faolligini oshirish orqali jamiyatga gender tenglikni ta’minlash masalasi manbalar asosida atroflicha tahlil etilgan.