(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Protezlar inson tanasiga o’zgartirishlar kiritgan tibbiy qurilmalar bo’lib, ularning asosiy maqsadi jismoniy qobiliyatni tiklashdir. So’nggi yillarda protezlashtirish sohasida zamonaviy texnologiyalar, masalan, 3D bosib chiqarish, sun’iy intellekt, va zamonaviy diagnostika usullari kabi ilg’or texnologiyalar jadal rivojlanmoqda. Ushbu tezisda protezlarni rejalashtirish va diagnostika qilishda qo’llanilayotgan eng yangi texnologiyalar va ularning samaradorligi ko’rib chiqiladi.Protezlarni rejalashtirishda 3D modellashtirish va 3D bosib chiqarish texnologiyalarining qo’llanilishi katta o’zgarishlarni keltirib chiqardi.