(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Shu maqolada davlat tilidagi sinonimlarning samarali faoliyatidagi o’rni, ma’lumot semantik va uslubiy iqtisodiy tahlili. muhim rol o’ynaydi Qiyosiy va kontekstual misollar orqali sinonimlarning tilning muloqot jarayonidagi ahamiyati ko’rsatib o’tiladi.