(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada zamonaviy raqamli texnologiyalardan logopediya sohasida foydalanish imkoniyatlari o‘rganilgan. Muallif raqamli vositalar yordamida nutqiy nuqsonlarni bartaraf etishda qo‘llaniladigan interfaol dasturlar, mobil ilovalar va virtual muhitlarning samaradorligini tahli l qilgan. Maqolada raqamli texnologiyalar asosida tashkil etilgan logopedik mashg’ulotlarning an’anaviy usullarga nisbatan afzalliklari, shuningdek, ularni joriy etishda duch kelinadigan muammolar yoritilgan. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, raqamli logopedik mashg’ulotlar bolalarning motivatsiyasini oshirish, mashqlarni individualizatsiya qilish va davomli monitoringni ta’minlash imkoniyatlarini beradi.