(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Boshlang’ich sinflarda matematika o’qitish metodikasi, matematika kursi, bolalar ongini va tafakkurini rivojlantirish haqida ma’lumotlar berilgan.