(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada akusherlik va ginekologiya sohasidagi dolzarb masalalar, xususan, ona va bola salomatligini saqlash, homiladorlik va tug‘ruq jarayonida yuzaga keladigan asoratlarning oldini olish, shuningdek, reproduktiv salomatlikni mustahkamlash yo‘nalishidagi zamonaviy yondashuvlar tahlil qilingan. Tadqiqotda so‘nggi yillarda qo‘llanilayotgan innovatsion diagnostika va davolash usullari, shuningdek, profilaktik choralar samaradorligi yoritilgan. Shuningdek, ilmiy manbalar asosida akusherlik va ginekologiya sohasidagi xalqaro tajribalar o‘rganilib, milliy amaliyotda qo‘llash imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan.