(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Anotatsiya Ushbu maqolada islom dinining paydo bo‘lish jarayoni, Muhammad (s.a.v.)ning hayoti va payg‘ambarlik faoliyati, islom aqidalarining mazmun-mohiyati hamda uning ijtimoiy-madaniy ahamiyati tahlil qilingan. Maqolada “Dinshunoslik majmua 2025–2026” o‘quv qo‘llanmasi asosida islomning inson ma’naviy hayotidagi o‘rni, bag‘rikenglik, halollik va adolat g‘oyalari yoritilgan.