(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Kasbiy ijodiy kompetensiya — bu insonning o’z kasbiga, ish faoliyatiga oid bilimlar, ko’nikmalar va malakalarga asoslangan holda, muammolarni hal qilishda ijodiy yondashuvni, yangiliklar kiritishni va innovatsion yechimlarni amalga oshirish qobiliyatini ifodalovchi tushuncha hisoblanadi. “Kasbiy ijodiy kompetensiyalar kasbga oid bilim va mahoratlarni o’z ichiga oladi, biroq ular faqat texnik yoki operatsion ko’nikmalar bilan chegaralanmaydi, balki ijtimoiy, shaxsiy va intellektual jihatlarga ham aloqador bo’ladi