(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mamlakatimizda fuqarolarning turmush tarzini yaxshilash bo‘yicha olib borilayotgan islohotlar, xorijiy davlatlar misolida sodir etilgan ommaviy norozilik harakatlari, ularni keltirib chiqaruvi omillar o‘rganib chiqilgan.