(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Hisobvaraq-fakturalarni to‘g‘ri tuzish va o‘z vaqtida taqdim etish xo‘jalik yurituvchi subyektlarning soliq intizomini mustahkamlaydi, davlat byudjetiga tushumlarni barqarorlashtiradi hamda tadbirkorlik muhitida shaffoflikni ta’minlaydi. Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasining Soliq kodeksida belgilangan hisobvaraq-fakturalarni tuzish va taqdim etish tartibi, ularning iqtisodiy hamda huquqiy ahamiyati tahlil qilinadi.