(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Anotatsiya: Anotatsiya: Tadqiqotning dolzarbligi investitsiya faoliyati jarayonini baholash korxona uchun potentsial foyda va xavf parametrlaridan iborat bo’lishi kerakligi bilan belgilanadi. Ushbu yondashuv ko’proq korxona boshqaruviga yo’naltirilgan va resurslarni hisobga olish sohasidagi moliyaviy vaziyatga potentsial ta’sirni baholash va prognozlash va prognoz tuzilmasida individual ma’lumotlarni taqdim etish imkoniyatlarini yanada rivojlantirishni talab qiladi. Mualliflar asosiy klassik yondashuvlarni o’rganib, korxonaning investitsiya faoliyatini baholashning uslubiy yondashuvini ochib beradi va kapitaldan foydalanish samaradorligi ko’rsatkichlarini, mehnat resurslari va kapital qo’yilmalarni ko’rib chiqadi.