(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘smirlik davrida moslashuv (adaptatsiya) muammolarining kelib chiqish sabablari, ularning psixologik xususiyatlari hamda bartaraf etish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, o‘smirlar bilan ishlashda oila, maktab va psixologning o‘rni tahlil qilingan.