(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ekonomikaning zamonaviy bosqichida korxonalar faoliyatining muvaffaqiyati va bozorga moslashuvchanligi, raqobatbardoshligi hamda barqaror taraqqiyoti ko‘p jihatdan innovatsion faoliyatni qanday yo‘lga qo‘yilganiga va uning natijalari qay tarzda baholanayotganiga bog‘liq. Innovatsiya sohasida muvaffaqiyatga erishish, ko‘plab moliyaviy va tashkiliy investitsiyalarning oqilona yo‘naltirilishini ta’minlash, yangilanishlarni samarali amalga oshirish va ularning amaliy natijalariga erishishda faoliyatni to‘g‘ri va kompleks baholash muhim o‘rin tutadi.