(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada Mahmudxo’ja Behbudiy publitsistik maqolalari tahlili hamda maqolalarida davrning dolzarb masalalarini aks ettirishdagi mahorati tahlil etilgan.XX asr boshlaridagi ijtimoiy-siyosiy ,adabiy muhit,muallifning davr voqealariga munosabati uning 10-yillarida yaratilgan qator maqolalari tahlili misolida ko’rsatib berilgan.