(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy sivilizatsiya sharoitida inson ma’naviyatining inqirozga yuz tutish jarayoni, uning ijtimoiy-falsafiy mohiyati hamda asosiy sabablari keng tahlil qilingan. Shuningdek, texnologik taraqqiyot, globallashuv jarayonlari va ommaviy madaniyatning shaxs ma’naviy dunyosiga ko‘rsatayotgan ta’siri ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Maqolada ma’naviy inqirozning jamiyat taraqqiyotiga ta’siri va uni bartaraf etishning samarali yo‘llari yoritilgan bo‘lib, yosh avlodni ma’naviy barkamol etib tarbiyalash masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.