(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada nodavlat oliy ta’lim tizimida raqobat muhitining shakllanishi va rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar tahlil qilinadi. Shuningdek, zamonaviy raqobat strategiyalari innovatsion yondashuvlar, raqamli texnologiyalarni joriy etish, ta’lim sifatini oshirish, marketing va brending mexanizmlaridan samarali foydalanish imkoniyatlari yoritiladi. Muallif nodavlat oliy ta’lim muassasalarining raqobatbardoshligini oshirishda xalqaro tajriba, boshqaruv samaradorligi va talabalar ehtiyojlariga yo‘naltirilgan strategiyalar muhim ahamiyat kasb etishini asoslab beradi.