(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola shiddat bilan rivojlanib borayotgan kognitiv tilshunoslik oldidagi bir qancha dolzarb muammolarini yoritishga bag’ishlanadi. Tadqiqotda ko’plab olimlar tomonidan bahslarga sabab bo’layotgan til va nutq masalasi , konseptlar, sun’iy intellekt haqida bir qancha mulohazalar olib borilgan.