(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Иккинчи жаҳон уруши – бутун дунё учун қонли ва оғир синовлар даври эди. Бу урушда ҳар бир жасур йигит ва фидоий ўз ҳаётини таҳдид остига қўйиб, Ватанини ҳимоя қилди. Мамашариф (Михаил) Фаёзов – айнан шундай қаҳрамонлардан бири. Унинг исми фронтда кўрсатган жасорати, тезкорлиги ва жасурлиги билан боғлиқ кўплаб воқеалар билан ёдда қолади. Днепрдан Одер дарёсигача бўлган фронт йўлида Фаёзов фақат ўзини эмас, балки курсантлари ва жангдошларини ҳам қутқарди. Ҳар бир қадам, ҳар бир қарор – бу қонли, мураккаб ва хавф-хатарли жанглар давридаги ҳақиқий фидойилик намунаси. Унинг ҳикояси – жасорат, садоқат ва юксак инсон қадриятлари ҳақидаги жонли ва таъсирли саҳифа.