(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada massaj nima, uning kelib chiqish tarixi, massaj usullari, massaj o’tkazishga ko’rsatma va mone’liklar hamda massajni inson organizmiga foydali xususiyatlari bo’yicha keng yoritilgan.