(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada o‘qituvchilar jamoasi o‘rtasidagi munosabatlarni rivojlantirishda maktab amaliyotchi psixologining o‘rni, uning vazifalari hamda samarali ishlash usullari yoritilgan. Shuningdek, sog‘lom psixologik muhitni shakllantirish masalalari tahlil qilingan.