(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada inklyuziv ta’lim jarayonida qo‘llaniladigan psixologik yondashuvlar, ularning mazmuni va amaliy ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, alohida ta’lim ehtiyojiga ega bo‘lgan bolalar bilan ishlashda psixolog, o‘qituvchi va ota-onaning hamkorligi, ijobiy psixologik muhit yaratish masalalari tahlil qilinadi.