(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada funksiya tushunchasi, uning asosiy xossalari, turlari hamda kundalik hayotdagi va turli fanlardagi qo‘llanilishi keng yoritiladi. Funksiyaning matematik tafakkurni rivojlantirishdagi o‘rni sodda va tushunarli misollar orqali izohlanadi.