(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada maktabgacha ta’lim tarbiyachilarining kasbiy faoliyatida pedagogik dasturiy vositalardan foydalanish modeli atroflicha tahlil qilingan. Ushbu model tarbiyachilarning innovatsion ko’nikmalarini rivojlantirishga, o’quv jarayonini samaradorligini oshirishga qaratilgan. Unda dasturiy vositalarni tanlash, ularni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish metodologiyasi va tarbiyachilarning tayyorgarlik darajasini oshirish mexanizmlari yoritilgan. Tadqiqot natijalari modelning amaliy ahamiyatini va maktabgacha ta’lim tizimini modernizatsiya qilishdagi rolini ko’rsatadi.