(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada bemorlarni reabilitatsiyasida fizioterapiyaning o’rni, fizioterapiyaning asosiy maqsadlari, turlari, qaysi kasalliklarda qo’llanilishi bo’yicha keng yoritilgan.