(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda zamonaviy ta’lim tizimida sifatni ta’minlashning tashkiliy-huquqiy asoslari va bu jarayonda yuzaga kelayotgan tizimli muammolar tahlil qilinadi. Tadqiqotda ta’lim muassasalarining moddiy-texnik bazasi, pedagog kadrlar salohiyati hamda o‘quv dasturlarining mehnat bozori talablariga muvofiqligi masalalari yoritib beriladi.