(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda mintaqaning ilmiy va texnik salohiyatini samarali boshqarishda axborot ta’minotining o‘rni va ahamiyati tadqiq etiladi. Tadqiqotda innovatsion jarayonlarni monitoring qilish, ma’lumotlar bazasini shakllantirish hamda boshqaruv qarorlarini qabul qilishda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish masalalari tahlil qilingan.