(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda xotiraning shakllanish jarayoni, uning psixologik xususiyatlari hamda rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar yoritiladi. Shuningdek, xotirani rivojlantirishning samarali usullari va ta’lim jarayonidagi ahamiyati tahlil qilinadi.