(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Улуғ мутафаккир бобомиз Алишер Навоий ҳазратларидан бизга мерос бўлиб қолган улкан адабий-илмий хазинадан мана неча асрлардан бўён бугун жаҳон халқлари баҳра олиб, комилликка эришмоқдалар. Навоий асарлари ўз даврида ҳам, ҳозир ҳам ҳар қандай саволу-муаммоларга ечим ва инсонга маънавий озуқа берувчи олтин меросдир. Ушбу меросни асраб-авайлаб, уни келажак авлодларга етказиш ҳар бир иймон-эътиқодли кишининг бурчидир. Бу борада кутубхоналар қаторида музейларнинг ўрни ҳам беқиёсдир.