(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada robototexnika va sun’iy intellekt texnologiyalarining zamonaviy ta’lim tizimiga integratsiyasi ko’rib chiqiladi. Maqolada ushbu texnologiyalarning o’quv jarayoniga ta’siri, ulardan foydalanishning afzalliklari va kamchiliklari, shuningdek, xalqaro tajriba va O’zbekistondagi joriy holat tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalarida sun’iy intellekt asosidagi ta’lim platformalari, robototexnika darslari va adaptiv o’rganish tizimlarining ta’lim sifatini oshirishdagi roli asoslab beriladi.