(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada ekologiya va STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) yondashuvining uyg’unligi, tabiatni muhofaza qilishda zamonaviy texnologiyalarning o’rni va roli tahlil qilinadi. Maqolada yashil texnologiyalar, qayta tiklanadigan energiya manbalari, aqlli qishloq xo’jaligi, raqamli monitoring tizimlari kabi innovatsion yechimlar ko’rib chiqiladi. Shuningdek, O’zbekistonda ekologik muammolarni hal etishda STEAM integratsiyasining istiqbollari bayon etiladi.