(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda inklyuziv ta’limni tashkil etishning ahamiyati, uning pedagogik va ijtimoiy asoslari hamda amaliy jihatlari yoritilgan. Shuningdek, alohida ehtiyojga ega bo‘lgan o‘quvchilar bilan ishlash usullari tahlil qilingan.