(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Иқтисодий таҳлилнинг Ғарб ва Шарқ давлатларидаги шакли, мазмунидаги тафоввутларнинг мавжудлиги, ягона концепцияси йўқлиги унинг назарий, ташкилий, методологик ва амалий жиҳатларида кескин фарқланишларни юзага чиқармоқда. Бу албатта, мавжуд тизилмаларнинг йиллар давомида шаклланиб келган амалдаги бошқарувнинг фарқли жиҳатлари билан боғланади. Ушбу мақолда иқтисодий таҳлилнинг замонавий муаммолари ва уларнинг айрим жиҳатларига кенгроқ тўхталиб ўтилган.