(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada bugungi global sharoitda mamlakatimizda buxgalteriya hisobining ilmiy maqomi va mazmuni rivojlanishda boshqaruv hisobini yuritishning yangi shakllari va relevant axborot hosil qilish vositalari va uni takomillashtirishning muhim taklif, tavsiyalari beriladi