(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада кредитлаш ташкилотларининг микрокредитлаш жараёнлари, уларнинг жорий ва истиқболдаги ривожланишининг тенденциялари, таҳлилий хулосалари, амалий ечимлари такомиллаштиришнинг муҳим таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.