(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur tadqiqot ishida banklar tomonidan zamonaviy depozit xizmatlarini ko‘rsatish amaliyoti hamda u bilan bog‘liq holatni o‘rganish maqsad qilingan. Shuningdek, banklar tomonidan zamonaviy depozit xizmatlari tavsifini shakllantirish, xususan, masofadan depozit xizmatini ko‘rsatish hamda yashil depozitlar kabi depozit turlari borasidagi ilmiy-nazariy qarashlarni o‘rganish hamda mazkur jarayonda aniqlangan muammolarning yechimi bo‘yicha ilmiy taklif va amaliy tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat