(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларнинг иқтисодий фаолият юритиши натижасида юзага келадиган кредит ва қарз маблағлари билан боғлиқ иқтисодий муносабатларнинг моҳияти ва аҳамияти очиб берилган.