(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада тадқиқ кичик этишда, бизнесни бошқаришнинг методологик асосларини бошқарув назарияси амалиётининг ривожланиш даврларига алоҳида тўхталиб ўтилган. Шу билан бирга, ҳозирги рақамли иқтисодиётни модернизация қилиш бўйича шароитида кичик бизнес бошқарувини такомиллаштириш хулосалар келтирилган.