(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada korxonalar operatsion faoliyati tahlilini tashkil etish xalqaro amaliyotda qoʻllaniladigan CALS texnologiyalarining mohiyati ochib berilgan. Ushbu texnologiyani qoʻllashning amaliy jihatlari va xususiyatlari yoritilgan.