(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’lim bosqichida STEAM (Fan, Texnologiya, Muhandislik, San’at va Matematika) yondashuvini qo’llashning nazariy asoslari, amaliy usullari va pedagogik samaradorligi tahlil qilinadi. 6-10 yoshli o’quvchilar uchun mo’ljallangan STEAM faoliyatlarining kognitiv, ijodiy va ijtimoiy rivojlanishga ta’siri ko’rib chiqiladi. Xalqaro tajriba asosida boshlang’ich sinf o’qituvchilari uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqiladi.