(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang’ich ta’lim jarayonida STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) texnologiyasini qo’llashning nazariy asoslari va amaliy imkoniyatlari ko’rib chiqiladi. Maqolada STEAM yondashuvining o’quvchilarning ijodiy va tanqidiy fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirishdagi roli, o’qituvchilarning kasbiy tayyorgarligi hamda innovatsion ta’lim muhitini yaratishdagi ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari boshlang’ich sinf o’quvchilarida fan va texnologiyaga qiziqishni oshirishda STEAM metodlarining samarali ekanligini tasdiqlaydi.