(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada biologiya fanida zamonaviy texnologiyalardan foydalanish metodlari haqida so’z boradi. Dars jarayonida ishlatiladigan ko’plab metodlar haqida batafsil mazmun mohiyati yoritilgan.