(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada iste’molchilar resurslari tushunchasi, ularning turlari va iqtisodiy jarayonlardagi ahamiyati keng yoritilgan. Iste’molchilarning moliyaviy,vaqt,axborot va psixologik resurslari tahlil qilinib,ularning xarid qilish xulq-atvoriga ta’siri ko’rib chiqiladi. Shuningdek,resurslardan samarali foydalanish usullari hamda zamonaviy bozor sharoitida iste’molchi qarorlariga ta’sir etuvchi omillar haqida fikr yuritiladi. Maqola iste’molchilar xatti-harakatlarini tushunish va marketing strategiyalarini ishlab chiqishda muhim manba bo’lib xizmat qiladi.