(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada chiziqli programmalashtirishning iqtisodiyotdagi o‘rni, uning resurslarni optimal taqsimlashdagi ahamiyati va turli iqtisodiy jarayonlarda qo‘llanilishi keng yoritilgan. Shuningdek, usulning afzalliklari va amaliy natijalari tahlil qilingan.