(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola oilada bola tarbiyasining ahamiyati va uning davlat siyosatidagi o`rni haqida fikr yuritadi. Bolalarni tarbiyalash va ularning shaxs sifatida rivojlanishi jamiyatning barqarorligi va kelajagi uchun muhim omil hisoblanadi.Maqolada oilaviy tarbiyaning ijyimoiy, ma`naviy va psixologik jihatlarini tahlil qiladi, shuningdek, davlatning bolalar huquqlarini himoya qilish, sog`lom va xavfsiz muhit yaratish oilalarni qo`llab-quvvatlash bo`yicha dastur va siyosatlar bilan tanishtiradi. Annotatsiya oilaviy tarbiyaning davlat siyosatida ustuvor vazifa sifatida belgilanishi bolalarning kompleks rivojlanishi va jamiyatda barqarorlikni ta`minlashga xizmat qilishini ko`rsatadi.