(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur tezisda marketing faoliyatiga ta’sir etuvchi siyosiy va madaniy muhitlarning ahamiyati tahlil qilinadi. Siyosiy barqarorlik, qonunchilik tizimi, davlat siyosati hamda jamiyatning madaniy qadriyatlari marketing strategiyalarini shakllantirishda muhim omil sifatida ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijasida marketing faoliyatida tashqi muhit omillarini hisobga olish zarurligi asoslab beriladi.