(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur ilmiy ish nemis tiliga ingliz tilidan o‘zlashgan so‘zlarning nazariy asoslari va lingvistik xususiyatlarini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda so‘z o‘zlashish tushunchasi, uning ijtimoiy va lingvistik sabablari keng yoritilib, o‘zlashma birliklarning til tizimidagi o‘rni va ahamiyati asoslab beriladi. Shuningdek, ingliz tilidan kirib kelgan so‘zlarning morfologik, semantik va fonetik xususiyatlari chuqur o‘rganilib, ularning nemis tiliga moslashuv jarayoni misollar orqali tahlil qilinadi.