(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili darslarini samarali tashkil etishda interaktiv metodlardan foydalanishning ahamiyati, o‘quvchilar bilimini oshirishdagi o‘rni va pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim texnologiyalari asosida dars jarayonini tashkil etishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan.