(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada skaner va nusxa ko‘chirish qurilmalarida uchraydigan asosiy nosozliklar, ularning kelib chiqish sabablari, aniqlash usullari hamda bartaraf etish yo‘llari keng yoritilgan. Zamonaviy ofis texnikalarining samarali ishlashini ta’minlash uchun muntazam texnik xizmat ko‘rsatish, profilaktika ishlarini olib borish hamda malakali mutaxassislarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, qurilmalarning uzoq muddat xizmat qilishi uchun zarur tavsiyalar berilgan.