(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda deviant xulq-atvorning yuzaga kelish sabablari, uning namoyon bo‘lish shakllari hamda bunday holatlarni bartaraf etishning samarali psixologik usullari yoritiladi.