(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada yoshlarni kasbga yo‘naltirish jarayonining psixologik asoslari, kasb tanlashga ta’sir etuvchi omillar hamda samarali kasb tanlashni ta’minlovchi zamonaviy yondashuvlar yoritiladi. Shuningdek, o‘quvchilarning qiziqishlari, qobiliyatlari va shaxsiy xususiyatlarini hisobga olishning ahamiyati tahlil qilinadi.